"Trabzonspor'u yakalamak zor"

Eski futbolcu Sergen Yalçın köşe yazısında Trabzonspor’u bu sene yakalamanın zor olduğunu ifade etti. İşte Sergen’in yazından kesitler,İkinci yarıda şampiyonluk yarışı nasıl geçer? Bursa, Fenerbahçe ve Beşiktaş, lider Trabzonspor’u geçebilir mi?Trabzonspo

"Trabzonspor'u yakalamak zor"

Eski futbolcu Sergen Yalçın köşe yazısında Trabzonspor’u bu sene yakalamanın zor olduğunu ifade etti. İşte Sergen’in yazından kesitler,

İkinci yarıda şampiyonluk yarışı nasıl geçer? Bursa, Fenerbahçe ve Beşiktaş, lider Trabzonspor’u geçebilir mi?

Trabzonspor, takım futbolunu en iyi oynayan ekip. Başında Şenol Güneş gibi bir usta var. Yakalamak zor gibi. Beşiktaş önemli transfer yaptı. ‘Havaalanı şampiyonu’ diyebiliriz. Sezon başında da havaalanı şampiyonuydu. Maalesef çok önemli isimler beklentiye cevap vermedi.

Kartal’ın Trabzonspor’u geçmesi mümkün değil. Yeni transferler önümüzdeki sezona mutlaka önemli katkı sağlayacaktır. Beşiktaş, şimdiden gelecek sezonun en büyük şampiyonluk adayı. Ama bu sezon ipi göğüslemesi mucize olur. Bursaspor ve F.Bahçe’nin da Trabzon’u zorlayacağını düşünmüyorum. Hele F.Bahçe çok da şampiyonluk adayı gibi görünmüyor. Mutlaka çaba gösterip yarışa ortak olmak isteyecektir. Ama bu futbolla imkânsız gibi. Trabzon’u ancak Bursa ve Beşiktaş rahatsız edebilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler