"Trabzonsporluyum diye mi küfür ettiler"

Mustafa Yumlu'dan flaş sözler

"Trabzonsporluyum diye mi küfür ettiler"
Trabzonspor'dan Akhisar Belediyespor'a transfer olan Mustafa Yumlu'nun hafta sonunda takımının Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından sarı lacivertli futbolcu Giuliano'nun formasını alan takım arkadaşı Sissoko'nun elinden bu formayı alarak yere attığı iddia edilmişti. Tecrübeli futbolcu bu iddiaların üzerine açıklamalarda bulundu.

Formanın üzerine basmadığını söyleyen Mustafa Yumlu olayın aslında daha farklı olduğunu söyledi. Mustafa, Sissoko'nun Giuliano ile formasını değiştiğini ve Giuliano'nun Akhisar formasını şortunun içine soktuğunu gördüğünü, Sissoko'nun ise aldığı formayı giydiği bu nedenle takım arkadaşını uyardığını söyledi.

Trabzonlu futbolcu " Fenerbahçeli futbolcunun formayı şortuna soktuğunu görünce zoruma gitti. O yüzden Sissoko'ya formayı çıkarmasını söyledim. Maçta sürekli olarak Fenerbahçe taraftarları bana küfür etti. Bu küfürlerin nedeni Trabzonsporlu olmam mı? İkinci yarıda sürekli olarak küfür ettiler. İnsanlar galibiyetimizi gölgeliyorlar. Sosyal medya çoluk çocuk elinde, herkes her şeyi yazıyor. Fenerbahçe camiasından özür dilerim" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler