Trabzonsporlular kenetlendi

İstanbul’daki Kuzeyyıldızı Trabzonsoporlular Derneği, bir basın açıklaması yaptı.Yönetim adına  Başkan Ali Uzunay yaptığı açıklamada Takımızın gidişi çok iyi. Şampiyonluk için takımıza sahip çıkmalı, desteğimizi hissettirmeliyiz. İçerde dışarıda takımızın

Trabzonsporlular kenetlendi

İstanbul’daki Kuzeyyıldızı Trabzonsoporlular Derneği, bir basın açıklaması yaptı.

Yönetim adına  Başkan Ali Uzunay yaptığı açıklamada Takımızın gidişi çok iyi. Şampiyonluk için takımıza sahip çıkmalı, desteğimizi hissettirmeliyiz. İçerde dışarıda takımızın yanında olmalıyız" diye konuştu. İstanbul’da bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Pazar günü oynanacak olan Büyükşehir belediye maçında Olimpiyat stadında rekor kırmak için Trabzonsporlu taraftarlara çağrıda bulundu.

Başkan Ali Uzunay Şimdi birlik ve beraberlik zamanı “.Eğerki Trabzonspor taraftarı isen elinde işin bile olsa işini bırak maça gel bu Tarihi ana sende şahit ol dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor