Trabzonsporlu Rafet, Beşiktaş maçında

Forması çıkarılan Trabzonsporlu Rafet Beşiktaş Konyaspor maçı için stada geldi.

Trabzonsporlu Rafet, Beşiktaş maçında
Medipol Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada Trabzonspor forması giydiği gerekçesiyle Başakşehir taraftarına ayrılan tribünden çıkarılmak istenen 7 yaşındaki Rafet Eren Gündoğdu, Beşitaş'ın daveti üzerine Atiker Konyaspor karşılaşmasını Vodafone Park'ta takip ediyor. 

Dün Süper Lig'in 5. haftasında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan Medipol Başakşehir-Trabzonspor maçında tatsız bir olay yaşanmıştı. Ailesi ile birlikte karşılaşmayı izlemek için üzerinde bordo-mavili forma ile stada gelerek Başakşehir taraftarına ayrılan bölüme giren 7 yaşındaki Rafet Eren, stadyumun özel güvenlikleri tarafından Trabzonspor forması giydiğinden dolayı dışarı çıkarılmak istenmiş, daha sonra ise mücadelenin geri kalanını üzerindeki forma çıkartılarak izlemek zorunda kalmıştı. Tüm kamuoyunun tepkisini çeken bu olaya Beşiktaş Kulübü'de duyarsız kalmadı ve minik Rafet'i Konyaspor maçını izlemek için Vodafone Park'a davet etti. Rafet Eren Gündoğdu da siyah-beyazlıların daveti üzerine bu akşam oynanan karşılaşmayı babası ile birlikte stattan takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler