Trabzonsporlu oyuncu kadroda - Türkiye A Milli Takım ilk 11'i açıklandı

Türkiye A Milli Takımı bu akşam İzlanda ile karşılaşacak.

Trabzonsporlu oyuncu kadroda - Türkiye A Milli Takım ilk 11'i açıklandı

Türkiye A Milli Takımın maç öncesi ilk 11'i belli oldu.


2018 Dünya Kupası yolunda İzlanda ile karşı karşıya gelecek olan ay yıldızlı ekipte iki oyuncu kadrodan çıkarıldı. 

Yeni Eskişehir Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Burak Yılmaz, ilk 11'de forma giyecek. 

İşte ilk 11'ler

Türkiye: Emre Belözoğlu, Cenk Tosun, Arda Turan, Çağlar Söyüncü, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Burak Yılmaz, Caner Erkin, Nuri Şahin, Kaan Ayhan


İzlanda: Halldorsson, Saevarsson, Ragnar Sigurdsson, Gudmundsson, Bjarnason, Gylfi Sigurdsson, Finnbogason, Arnason, Gunnarsson, Magnusson, Bodvarsson

 

TÜRKİYE GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Türkiye'nin, Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası'na doğrudan katılabilmesi için grubu 1'inci sırada tamamlamak zorunda. İkincilikte ise, play-off oynaması yüksek ihtimal. A Milli Takımın play-off oynaması için gruplar arasındaki en kötü ikinci takım olmaması gerekiyor.

I Grubu'nda 14 puanla 3'üncü sırada bulunan Türkiye'nin son iki maçını da kazanması halinde grubu ilk iki sırada tamamlaması garanti. Grup liderliği için en kesin yol Ukrayna'nın Kosova deplasmanında puan kaybı yaşayıp son maçta Hırvatistan'ı yenmesinden geçiyor. Ukrayna'nın son iki maçını kazanması halinde ise liderlik için genel averaja bakılacak. Şuan için Türkiye genel averajda attığı gol sayısının 12 olması sebebi ile Ukrayna'nın üstünde yer alıyor. Ukrayna ise grupta 11 gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler