Trabzonspor'dan TÜFAD'a ziyaret

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde 5 Mayıs Çarşamba günü Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupayı müzesine getiren Trabzonspor, kazandıkları kupa ile birlikte ziyaretlerde bulundu.Bordo-mavili takım, ilk olarak Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şu

Trabzonspor'dan TÜFAD'a ziyaret

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde 5 Mayıs Çarşamba günü Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupayı müzesine getiren Trabzonspor, kazandıkları kupa ile birlikte ziyaretlerde bulundu.

Bordo-mavili takım, ilk olarak Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette, kulüp futbol danışmanı Ahmet Suat Özyazıcı ile futbolcu izleme komitesi başkanı Özkan Sümer de yer aldı. 

TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban ve üyeler, teknik direktör Şenol Güneş ve bordo-mavili takımı kapıda kırmızı güllerle karşıladı. Konuşmaların ardından ziyaretçilere, dernek başkanı Balaban tarafından birer plaket verildi. 

Bordo-mavili takım, TÜFAD ziyaretinin ardından yürüyerek Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği'ne gitti. 

Teknik direktör Şenol Güneş, burada yaptığı konuşmada, derneğin kuruluşunda yer aldığını, ancak uzun süredir işleri nedeniyle derneğe gelemediğini belirterek, ''Bu dernek çatısında yer alan sporcular, büyük işler yaptılar. Onlar da takımın başarısından mutluluk duyuyorlar. Kupa, buraya gelmek için bir bahane. Sevinç ve hüznü birlikte yaşamalıyız. Böylece çok daha iyi bir Trabzonspor olur'' dedi. 

Takım kaptanı Song ise eski sporcuların kulüp tarihinde önemli başarılara imza attığını bildiklerini ifade ederek, ''Sezon başından bu yana bize destek verdiler. Biz de sezon başında yaşadığımız sıkıntı ve zorlukları bu kupayla bir nebze de olsa unutturduğumuzu düşünüyoruz. Umarım lig tarihinde büyük başarılar getirmeye devam ederiz ve mutlu günleri birlikte yaşarız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor