Trabzonspor'dan taraftar duyurusu

Trabzonspor Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma öncesi taraftara yönelik olarak kulüpten bir duyuru yapıldı.Duyuruda koltuk kırılmaması ve meşale yakılmaması başta olmak üzere sahaya konfeti, yabancı madde atılmaması ve merdiven boşluklarına oturulmaması

Trabzonspor'dan taraftar duyurusu

Trabzonspor Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma öncesi taraftara yönelik olarak kulüpten bir duyuru yapıldı.

Duyuruda koltuk kırılmaması ve meşale yakılmaması başta olmak üzere sahaya konfeti, yabancı madde atılmaması ve merdiven boşluklarına oturulmaması konusunda uyarıda bulunuldu.

 Duyuruda şu görüşlere yer verildi; “Takımımızın oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler, sahaya attığı konfetiler, kırdıkları koltuklar, kötü tezahüratlar ve merdiven boşluklarına oturulması sorun yaratmakta ve temsilci raporlarında yer bulmaktadır. Bu nedenle kulübümüzün maddi –manevi zarara uğratılmaması için tüm taraftarlarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini ve meşale yakmamaları, sahaya başta konfeti olmak üzere yabancı madde atmamalarını, koltuklara zarar vermemesini, kötü tezahüratta bulunmamalarını ve merdiven boşluklarına oturmamalarını istiyoruz. Bu vesileyle tüm taraftarlarımızdan konuya hassasiyet göstermelerini ve takımımızı centilmence desteklemelerini bekliyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler