Trabzonspor'dan sonra onlar da katlanamadı!

Galatasaray'da da kadro dışı kaldı

Trabzonspor'dan sonra onlar da katlanamadı!
Trabzonspor'da oynadığı dönemde disiplinsiz tavırları ve vasat altı performansı nedeniyle kadro dışı bırakıldıktan sonra Galatasaray'a giden Luis Cavanda burada da istenmeyen adam ilan edildi.
 
Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Belçikalı  futbolcu, disiplinsiz davranışları ve uyumsuzluk nedenleriyle teknik heyet kararı  doğrultusunda takımın Slovakya'da yaptığı kamptan gönderildi.
 
Luis Cavanda'nın, Galatasaray'ın dün Macaristan ekibi Györ ile  oynadığı hazırlık maçında tribünde karşılaşmayı izlemekten çok telefonuyla  ilgilenmesi dikkati çekmişti.
 
Galatasaray'ın geçen sezonun başında Trabzonspor'dan 1 milyon 800 bin euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Cavanda, sarı-kırmızılı takımda 7'si  Süper Lig olmak üzere 13 resmi karşılaşmada forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler