Trabzonspor'dan kimse gidemez!

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine ilişkin olarak mesaj yayımlandı. İşte Trabzonspor’un yayınladığı mesaj;Medyada oyuncularımıza yönelik yer alan transfer haberleriyle ilgili olarak kulübümüzden bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu görüşlere yer v

Trabzonspor'dan kimse gidemez!

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine ilişkin olarak mesaj yayımlandı. İşte Trabzonspor’un yayınladığı mesaj;

Medyada oyuncularımıza yönelik yer alan transfer haberleriyle ilgili olarak kulübümüzden bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlayan ve ikinci yarıya aynı iddiayı korumak hedefiyle hazırlanan takımımızın oyuncularıyla ilgili medyada bazı transfer haberleri yer almaktadır. Trabzonspor Yönetim Kurulu’nda takımımızın kadrosunda sürekli yer bulan ve amaçları doğrultusunda ciddi katkıları bulunan hiçbir futbolcumuzun elden çıkarılması gibi bir düşünce söz konusu değildir. Oyuncularımızın ürettikleriyle bir değer haline gelmeleri ve talep görmeleri bizler adına gurur vericidir. Ancak bugün itibariyle başta Umut Bulut olmak üzere bahsedilen nitelikteki oyuncularımıza gelecek teklifler tarafımızdan kesinlikle dikkate alınmayacak ve görüşme süreci dahi başlatılmayacaktır. İçinde bulunduğumuz dönemde tüm enerjisini sahaya verme düşüncesinde olan kurulumuz, oyuncularımızın motivasyonlarının dağılmaması adına iç transferdeki temaslarını da sezon sonuna kadar dondurmuştur. Sözleşmesi biten oyuncularımızla ilgili durum değerlendirmesi ligin bitimiyle yapılacaktır. Bu vesileyle taraftarlarımız başta olmak üzere, tüm kamuoyunun medyada yer alacak transfer haberlerine itibar etmemeleri gerektiğinin altını çiziyor, camiamızın tüm konsantrasyonunu sahada yoğunlaştırmasını istiyoruz. Saygılarımızla.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler