Trabzonspor'dan Kayseri'ye cevap

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e Kayserispor cephesinden yapılan ağır hakaretli açıklamaya Trabzonspor'dan cevap. Trabzonspor Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Başkanımız Sayın Sadri Şener’in basın mensuplarının

Trabzonspor'dan Kayseri'ye cevap

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e Kayserispor cephesinden yapılan ağır hakaretli açıklamaya Trabzonspor'dan cevap.

 

Trabzonspor Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Başkanımız Sayın Sadri Şener’in basın mensuplarının sorularını cevaplarken kullandığı ifadelere Kayserispor Kulübü’nden bugün itibariyle yapılan açıklamayı büyük bir ibretle öğrenmiş bulunmaktayız.

 

Başkanımızın kurumsal bir suçlamaya yönelmeden bireysel anlamda ironiyle desteklenen temennisini farklı boyutlarda algılayarak, hakarete varan cümlelerle eleştirmek aslında bilinç altında var olan endişelerin dışa vurumudur.

 

Müsabakayı izleyen taraflı tarafsız milyonlarca kişinin gözleriyle tanık olduğu ve değerlendirdiği bir vak’anın üzerine yapılan yorumlardan korkulmaması gerekmektedir.

 

Trabzonspor Kulübü Başkanı’nın etik yaklaşımını eleştirmek kimsenin üzerine vazife olmadığı gibi, spor aklını sorgulamak, liderliğini tartışmaya açmak birilerinin haddine değildir.

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nu göreve çağıranların önce kendilerinin pazartesi akşamı Türk futboluna verdikleri imajı sorgulamaları daha mantıklı bir yaklaşım tarzı olacaktır. Saygılarımızla”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor