Trabzonspor'dan borç açıklaması

 Bugünkü bazı haber ajanslarının bültenlerinde kulübümüzün en borçlu kulüpler listesinde birinci sırada yer aldığı yönünde haberler üzerine Trabzonspor kulübü bir açıklama yapıldı. Açıklamada söz konusu miktarın yapılandırılmış ve ödenmesi devam eden verg

Trabzonspor'dan borç açıklaması

 

Bugünkü bazı haber ajanslarının bültenlerinde kulübümüzün en borçlu kulüpler listesinde birinci sırada yer aldığı yönünde haberler üzerine Trabzonspor kulübü bir açıklama yapıldı.

 

Açıklamada söz konusu miktarın yapılandırılmış ve ödenmesi devam eden vergi borçlarıyla geçmiş dönemlere ait Lange ve İsmail Demir davalarını kapsadığı vurgulandı.

Söz konusu miktar nedeniyle herhangi bir icra ve haciz işlemi gerçekleşmediğine dikkat çekilen açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Bazı haber ajanslarının bugünkü bülteninde Trabzonspor’un ligin en borçlu kulüpleri sıralamasında ilk sırada yer aldığı yönünde haberler yer almaktadır. Bu haberlere konu olan borçlar devlete olan yapılandırılmış vergi borçlarıyla geçmiş dönemlerden süre gelen Lange ve İsmail Demir davalarının sonuçlarıdır. Her iki davayla ilgili borçlar da yapılandırma aşamasındadır. Ancak bahsedildiği gibi bunlarla ilgili hiçbir haciz ve icra işlemi söz konusu değildir.

Mevcut koşullar içerisinde bugünkü yarışmacı kimliğini korumaya çalışan ve rakipleriyle mücadele eden Trabzonspor kulübü geriden gelen bu süreçle ilgili yaşadıklarını kamuoyunun yorumlarına bırakıyoruz. Saygılar sunuyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor