Trabzonspor'da transfer harekatı

Trabzonspor Yönetim kurulu yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı.  Bordo mavililerin teknik direktörü Şenol Güneş raporunu yönetim kuruluna sundu. Bordo mavili ekibin patronu Güneş Wisla Krakovlu stoper Glovaçki’nin yanı sıra, aynı t

Trabzonspor'da transfer harekatı

Trabzonspor Yönetim kurulu yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı.

 

Bordo mavililerin teknik direktörü Şenol Güneş raporunu yönetim kuruluna sundu. Bordo mavili ekibin patronu Güneş Wisla Krakovlu stoper Glovaçki’nin yanı sıra, aynı takımın sol beki Piotr Brozek ve forveti Pavel Brozek kardeşleri de  gündemine aldı.

 

2 futbolcu ile ilgili araştırmalar başlarken ikizlerle menajerler aracılığıyla temasa geçerek ikizler hakkında  bilgi toplamaya başlandı

 

GOLÇÜ LİSTESİ KABARIYOR.

Bordo mavili ekipte golcü futbolcular kervanına Brozek’de katılırken, Trabzonspor  Rapid Wienli Jaleviç, Benficalı Makukula, Rubin Kazan’dan Fatih Tekke ve Fenerbahçe’den Semih Şentürk'ten bir ya da ikisini kadrosuna katmayı düşünüyor.

 

Öte yandan Viyana’dan  dönen Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş  Başkan Sadri Şener ve Mali Sayman Mahmut Aksu ile bir toplantı yapacak . Güneş bu toplantıda izlenimleri ile ilgili olarak yönetim kurulunu bilgilendirecek.

 

Yapılacak transfer zirvesinin ardından bordo mavililerde transfer harekatı başlayacak.

 

YERLİ DE ARANIYOR

Trabzonspor ‘da transfer şekillenmeye başlarken bordo mavili ekibin yönetimi biri stoper, biri forvet ve birde yabancı orta saha oyuncusu ararken,  Türkiye içerisinde bir sağbek de arıyor. Bordo mavililer gelecek vadeden yetenekli bir sağbek bulunması halinde transferini gerçekleştirmek için girişimlere başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor