Trabzonspor’da Transfer fısıltıları

Trabzonspor’da Transfer çalışmaları sessizce yürütülürken, kulislere yansıyan fısıltıları sizinle paylaşıyor yorumu siz Trabzonspor taraftarlarına bırakıyoruz. Arkadiusz GlowackiKulislerde Trabzonspor’un Polonyalı stoper ile kesin olarak anlaştığı ve resm

Trabzonspor’da Transfer fısıltıları

Trabzonspor’da Transfer çalışmaları sessizce yürütülürken, kulislere yansıyan fısıltıları sizinle paylaşıyor yorumu siz Trabzonspor taraftarlarına bırakıyoruz.

 

Arkadiusz Glowacki

Kulislerde Trabzonspor’un Polonyalı stoper ile kesin olarak anlaştığı ve resmi açıklamanın çok yakında yapılacağı konuşuluyor.

Milan Stepanov

Arkadiusz Glowacki ile yapılan pazarlıklarda sonuca ulaşamama ihtimaline karşı Trabzonspor  eski stoperi Milan Stepanov ile de görüşüyor. İspanya gazetelerinde de yer alan iddialara göre yönetim, Sırp defans oyuncusu için kulübü Porto ile temasa geçerek, bonservisi konusunda fiyat istedi.

2006-07 sezonunda bordo-mavili formayı giyen Milan Stepanov, 3.5 milyon euro'ya Porto'ya satılmıştı. Portekiz ekibinde şans bulamayan 27 yaşındaki oyuncu, geçen sezonu İspanya'nın Malaga ekibinde kiralık geçirdi. Malaga’da Sadece 12 maçta forma giyen Stepanov’un Porto ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Marko Pantelic

Hollanda’nın Ajax takımında oynayan 31 yaşında ve 1.83 boyundaki Sırp santrafor Panteliç Trabzonspor’un gol bölgesinde düşündüğü isimlerin en başta gelenlerindendi.

Trabzonspor’un renklerine katmak için çaba gösterdiği Pantelic’in gönlünün Hertha BSC olduğu ve bu takımla anlaştığı iddia ediliyor.

Pantelic’in 2008/2009 sezonunda Hertha BSC’den Ajax’a geldiği ve Hertha BSC’deki günlerini aradığı için bu takımla anlaşma yapmasına karşın bunun resmi olarak açıklanmadığı da kulislerden gelen fısıltılar arasında.

Nikica Jelaviç

Trabzonspor Jelaviç’e daha mı yakın…

24 yaşında 1.88 boyundaki Hırvat Santrafor Trabzonspor’a ekonomik açılardan uyan bir isim. Ancak Avusturya’nın SK Rapid Wien takımında oynayan Nikica Jelaviç’e de Trabzonspor’un yanında  Almanya’nın Hamburg takımı da talip.

Ariza Makukula

Kayserispor’un Turkcell Süper Lig’in gol kralı olan Portekizli Futbolcusu Makukula kiralık olarak oynadığı Kayserispor ile 250 bin Euro yüzünden anlaşamadı.

Bonservisi Portekiz’in Benfica takımında olan Makukula’nın Kayserispor’dan yıllık 2 milyon Euro istediği ve kendisine verilen 1 milyon 750 bin Euro’yu beğenmediği için bu takımla ipleri kopardığı öğrenildi.

Ariza Makukula'nın bonservisini elinde bulunduran Portekiz’in Benfica takımı lisans bedeli olarak 3 milyon Euro isterken, futbolcu da yıllık 2 milyon Euro’da ısrar ediyor. Trabzonspor’un oyuncuya teklif götürdüğü ancak ekonomik şartlardan doğan anlaşmazlıklar nedeniyle “Makukula ile ilgilenmiyoruz” açıklaması yaptığı iddia ediliyor.

“Makukula ile ilgilenmiyoruz” açıklamasının yapılmasına rağmen transferin ekonomik şartlarında bir iyileştirme olması durumunda gerçekleştirilebileceği de kulislerdeki fısıltılar arasında.

Semih Şentürk ve Halil Altıntop

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş’in Semih Şentürk ve Halil Altıntop isimlerinden birinde ısrarcı olduğu fısıltıları dolaşırken, Halil Altıntop’un maliyetinin yüksek olması nedeniyle bu transferin zor olduğu da iddia ediliyor.

Fenerbahçe ile ipleri koparan Semih Şentürk’ün de Galatasaray ile anlaştığı yönündeki söylemlerin netleşmediği ve Trabzonspor kapısının açık olduğu kulislerdeki fısıltılar arasında.

Gökçek Vederson

Fenerbahçeli Gökçek Vederson Trabzonspor’un transfer listesinde bulunurken, bu futbolcunun yerli statüsünde olması bir avantaj olarak değerlendiriliyor. Gökçek Vederson’u transfer etmek için görüşmelere başlayan Trabzonspor’un Ankaragücü’nün de devreye girmesi sonucu bu transferi henüz gerçekleştiremediği kulislerde dolaşıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor