Trabzonspor'da sırılsıklam idman

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü'nü konuk edecek Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını aşırı yağmur altında sürdürdü.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, aşırı yağmur altında

Trabzonspor'da sırılsıklam idman

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü'nü konuk edecek Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını aşırı yağmur altında sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, aşırı yağmur altında yapılan çalışmaya, ailelerini almak için Polonya'ya giden Pawel ve Piotr Brozek kardeşler ile Zafer Yelen, katılmadı. Sakatlığı süren Egemen Korkmaz ise takımdan ayrı koşu yaptı. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda koşu yaptıktan sonra açma-germe hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

Bordo-mavili takım Ankaragücü maçı hazırlıklarını yarın saat 16.00'da yapacağı çalışma ile sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor