Trabzonspor'da savunma bolluğu

Spor Toto Süper Lig'de, savunmasında cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle dönem dönem sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da, ligin son haftaları yaklaştıkça savunmada tatlı bir sıkıntı yaşanıyor.  Teknik direktör Şenol Güneş, daha önce savunma kurgusunda eksik oy

Trabzonspor'da savunma bolluğu

Spor Toto Süper Lig'de, savunmasında cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle dönem dönem sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da, ligin son haftaları yaklaştıkça savunmada tatlı bir sıkıntı yaşanıyor.

 

Teknik direktör Şenol Güneş, daha önce savunma kurgusunda eksik oyuncular nedeniyle sık sık değişiklikler yapmak zorunda kalırken, Konyaspor maçı öncesinde ise fazla oyuncu nedeniyle bu kez zorluk yaşayacak. Konyaspor maçı öncesi 9 savunma oyuncusunun da oynayabilecek durumda olması Güneş'i hem sevindiriyor hem de düşündürüyor.

 

Stoperde Glowacki, Giray, Mustafa Yumlu ve Egemen gibi oyuncular arasından tercih yapacak Güneş'in, sol kanatta Cale, Piotr Brozek ve Ferhat, savunmanın sağında ise Tayfun ve Serkan gibi oyuncuları elinde bulunuyor.

 

Böylece Trabzonspor'un eski haftalara oranla savunmadaki 4 mevki için elinde 9 aday bulunmuş oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor