Trabzonspor'da Onur'suz idman

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan kaleci Onur katılmadı. Engin Baytar ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.Kasımpaşa karşılaşmasının son dakikalarında ayağının üze

Trabzonspor'da Onur'suz idman

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan kaleci Onur katılmadı. Engin Baytar ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Kasımpaşa karşılaşmasının son dakikalarında ayağının üzerine dengesiz düşmesi sonucu ön çapraz bağda yırtık, dış yan bağda birinci, iç yan bağda ise ikinci derece esneme, menüsküste de yırtığa yakın dejenerasyon tespit edilen ve sezonu kapadığı açıklanan Onur'un ABD'ye gideceği, burada ameliyat olacağı öğrenildi. Engin Baytar'ın ise milli maç arasında takıma katılacak düzeye geleceği belirtildi.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda koşunun ardından yarı sahada gruplar halinde maç oynadı. Güneş, forvet ve savunma oyuncularını gruplara ayırarak, birbirleriyle maç yaptırdı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor