Trabzonspor'da muhtemel 11!

Süper Lig’de sezona çok iyi başlayan ve ardından inişe geçtikten sonra son 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başaran Trabzonspor, bu akşam saat 20.00’de Konyaspor’la deplasmanda karşılaşacak.Ev sahibini de devirip 4’te 4 yapmak isteyen Bordo-Mavili

Trabzonspor'da muhtemel 11!

Süper Lig’de sezona çok iyi başlayan ve ardından inişe geçtikten sonra son 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başaran Trabzonspor, bu akşam saat 20.00’de Konyaspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Ev sahibini de devirip 4’te 4 yapmak isteyen Bordo-Mavililer, lider Bursaspor’un, Fenerbahçe ile berabere kalması sonrasında bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Kayserispor’un dün Kasımpaşa engelini 2-1’le geçmesi, Karadeniz temsilcisi için Konya maçının önemi bir kat daha artırdı.

Trabzon, deplasmandaki mücadeleden 3 puanla ayrılırsa, Bursa ile arasındaki puan farkını 1’e indirecek ve gol averajı daha iyi olduğundan da tekrar Kayseri’nin üstüne çıkarak, ikinci sıradaki yerini geri alacak.

Forvette yine Jaja ve Umut

Teknik direktör Şenol Güneş’in, Konya önünde forvette formda isimler Umut Bulut ile Jaja’ya şans tanıyacağı, tekrar çıkışa geçen Engin Baytar’ı orta sahanın solunda, Burak’a ise sağında görev vereceği belirtildi.

Daha önce iki takım arasındaki 22 maçta Trabzonspor 10 galibiyet elde ederken, Konyaspor sahadan 6 kez galibiyetle ayrıldı, 6 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. BordoMavililer rakip fileleri 34 gol havalandırırken, kalesinde ise 26 gol gördü.

KONYASPOR

Orkun

Basem Abbas

Erdinç

Kere

Veli

Adnan

Ramazan

Dockal

Emre Toraman

Erdal

Grajciar 

T.D.: Ziya Doğan

 

TRABZONSPOR

Onur

Serkan

Egemen

Mustafa

Ferhat

Burak

Selçuk

Ceyhun

Engin

Jaja

Umut

T.D.: Şenol Güneş

HAKEM: Fırat Aydınus

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler