Trabzonspor'da liderlik hesabı

Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ilk yarıyı lider bitirmenin hesaplarını yapıyor.Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncular üzerinde oluşması muhtemel baskı içinde bir dizi tedbirler alarak takımına tavsiyel

Trabzonspor'da liderlik hesabı

Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak ilk yarıyı lider bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncular üzerinde oluşması muhtemel baskı içinde bir dizi tedbirler alarak takımına tavsiyelerde bulundu.

Spor Toto Süper Ligin 16. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor zorlu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılarak ilk yarıyı resmen lider olarak tamamladığını ilan etmek istiyor. En yakın takipçisi Bursaspor ile arasında 5 puan fark bulunan Bordo-mavililer söz konusu müsabakadan istediği skoru alması durumunda ilk yarıyı resmen lider olarak tamamlayacak. 36 puan ile zirvede yer alan Bordo-mavili takımı 31 puan ile Burasspor takip ediyor. Fenerbahçe'nin ise 30

puanı bulunuyor. Bordo-mavili takım liderlik hesapları yapmasının yanı sıra 10 maçlık yakaladığı yenilmezlik unvanını da sürdürmek istiyor. Elde ettiği havayı bozmak istemeyen Trabzonspor, alacağı 3 puan ile evinde dönmenin planlarını yapıyor.

"HERKES GALİBİYETE ODAKLANSIN"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmaya ise temkinli yaklaşıyor. Zorlu maç öncesi taraftarların Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacakları şovun takımı baskı altına almasından endişe eden deneyimli teknik adam, oyuncularına tavsiyelerde bulundu. Tribün hakimiyetinin kendilerinde olacağını hatırlatan Güneş, "Taraftar coşkusunu iyi kullanmalıyız. Herkesin beklentisi iyi oyun ve skor. Rakibimiz takım oyunu oynayan bir ekip. Zor bir maç olacak. Sabırla oynamalıyız. Taraftarın ateşli olacağı bölümlerde agrasif davranışlar istemiyorum. Herkes galibiyete odaklansın. Diğer etkenler ise kendiliğinden gelir" dediği öğrenildi.

"SAKATLARIN DURUMU"

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. İrfan Coşkun, dünkü antrenmanda sakatlanan oyuncular hakkında bilgi verdi. Çoşkun, Egemen, Giray, Selçuk ve Ceyhun'un sakatlıklarının çok önemli olmadığını belirten Coşkun, "Bu futbolcuların hafta sonu yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynamalarına engel bir durum yok. Her antrenmanda yaşanabilecek küçük sakatlıklar. Yattara'nın durumu da iyi. Serkan'ın ayağında ise dönme söz konusu. Bu oyuncunun durumu gelecek olan raporlar sonrası yapacakları değerlendirme sonrasında netlik kazanacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler