Trabzonspor'da kutlamalar sürüyor

Ziraat Türkiye Kupası finalinde 5 Mayıs Çarşamba günü GAP Arena Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupanın sahibi olan Trabzonspor'da kutlamalar sürüyor.  Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin yanında bulunan Trabzon Yat Limanı'nda öğle saatlerinde yak

Trabzonspor'da kutlamalar sürüyor

Ziraat Türkiye Kupası finalinde 5 Mayıs Çarşamba günü GAP Arena Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupanın sahibi olan Trabzonspor'da kutlamalar sürüyor. 
 

Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin yanında bulunan Trabzon Yat Limanı'nda öğle saatlerinde yaklaşık 5 bin taraftarın katıldığı köfte partisi ile kutlama yapan bordo-mavili takım, akşam saatlerinde bir işadamının tahsis ettiği feribot ile denizde tur attı. 

Trabzon Belediyesi Bando Takımı'nın da yer aldığı deniz turunda, bordo-mavili futbolcuların feribota binişi sırasında bazı davetliler konfetiler atarken, meşaleler yakıldı. 

Feribot hareket ederken kulüp başkanı Sadri Şener ve teknik direktör Şenol Güneş, geminin dümenine geçerek basın mensuplarına poz verdi. Limanda bulunan diğer gemiler de sirenleriyle Trabzonspor'u uğurladı. 

Bazı taraftarlar da küçük kayıklarıyla feribota eşlik etti. Meşaleler yakan taraftarlar, takımlarına sevgi gösterilerinde bulundu. Yolculuk sırasında feribotta havai fişekler atıldı. 

Bordo-mavili takımda futbolcuların bazıları eşleriyle deniz turuna katılırken, taraftarlar da futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.

Yönetim kurulu üyeli teknik heyet ve futbolcular denizin ortasında coştu.

Havai fişek gösterileri altında kolbastının ritmine ayak uyduran davetlilere Başkan Sadri Şener, Yönetim Kurul Üyeleri ve Teknik Direktör Şenol Güneş de eşlik etti.

Güneş, takalarıyla gemiyi takip eden taraftarları da selamladı.

Gemi yolculuğu kesilen şampiyonluk pastasıyla son buldu.

Fotoğraflar için TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor