Trabzonspor'da haftanın maçları

Trabzonspor’un A takımı yarın (cumartesi) saat 19.00’da Kasımpaşa ile oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, bayan futbol ve 1461 Trabzon takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.Buna göre Trabzonspor basketbol takımı ligin 21. haftasında bugün (

Trabzonspor'da haftanın maçları

Trabzonspor’un A takımı yarın (cumartesi) saat 19.00’da Kasımpaşa ile oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, bayan futbol ve 1461 Trabzon takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.

Buna göre Trabzonspor basketbol takımı ligin 21. haftasında bugün (cuma) deplasmanda Efes Pilsen ile karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Bu maç öncesi Trabzonspor 28 puanla 9. sırada yer alıyor.

Trabzonspor Bayan futbol takımı 13 Mart Pazar günü erteleme maçında deplasmanda Yalıspor’la karşılaşacak. İstanbul Maltepe Başıbüyük Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 12.30'da başlayacak. Bu maç öncesi Trabzonspor 30 puanla 5. sırada yer alıyor

1461 Trabzon da ligin 26. haftasında 13 Mart Pazar günü Balıkesirspor’u konuk edecek. Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 13.30'da başlayacak. 1461 Trabzon bu maç öncesi 24 puanla 16. sırada yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler