Trabzonspor'da Fulham modeli

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fulham gibi uzun vadeli bir yapılanmayla önce Türkiye, ardından da Avrupa'da adlarından söz ettirmek istediklerini söyledi.Bu arada Beko Basketbol Ligi'ne çıkan Trabzonspor, futbolda olduğu gibi yine belirli takım

Trabzonspor'da Fulham modeli

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fulham gibi uzun vadeli bir yapılanmayla önce Türkiye, ardından da Avrupa'da adlarından söz ettirmek istediklerini söyledi.

Bu arada Beko Basketbol Ligi'ne çıkan Trabzonspor, futbolda olduğu gibi yine belirli takımların hegomanyasına son vermeyi amaçlıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nı aldıktan sonra UEFA Avrupa Ligi'ne Play Off maçı oynayarak katılmaya hak kazanan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, yeniden yapılanmalarını uzun vadeye yayacaklarını söyledi.

Güneş, İngiltere'nin Fulham takımı gibi sistemli bir başarıyı hedeflediklerini belirterek, "2000 yılında karşılaştığım Fulham takımının menajeriyle yaptığım sohbette, kendilerine hedef olarak 10 yıl içerisinde UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamayı koyduklarını öğrendim. Şimdi bu hedeflerine ulaştılar. Bu sistemli bir çalışmanın örneğiydi. Biz de onlar gibi yapılanmayı planlıyoruz. Şu anda mevcut kadromuz üzerine birkaç takviye yaparak, daha da güçleneceğiz. Daha sonra tüm camia olarak önce Türkiye'de, sonra Avrupa'da önemli başarıların altına imzamızı atmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler