Trabzonspor'da Eskişehir mesaisi

Hafta sonu Avni Aker’de Eskişehirspor’u konuk edecek olan Spor Toto Süper lig lideri Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde,bugün  Hayrettin Şiranlı Sahası’nda yapılan antrenmana milli takım

Trabzonspor'da Eskişehir mesaisi

Hafta sonu Avni Aker’de Eskişehirspor’u konuk edecek olan Spor Toto Süper lig lideri Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde,bugün  Hayrettin Şiranlı Sahası’nda yapılan antrenmana milli takım kampında bulunan Yattara ve salonda çalışan Selçuk katılmazken, milli takımdan dönen Engin, Umut, Burak, Onur ve sakatlığı devam eden Glowacki takımdan ayrı olarak çalıştı.

 

 Antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalışması yapıldı. İdmanın son bölümünde futbolcular  el topu oynandı.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor