Trabzonspor'da duygusal veda

Trabzonspor Kulübünde 1976 yılından bu yana görev yapan ve şampiyonlukların tamamında yer alan malzemeci Ömer Seren için antrenman öncesi veda töreni düzenlendi.Emekliye ayrılan Ömer Seren’e Başkan Sadri Şener hizmetleri anısına bir plaket verdi.Kaptan So

Trabzonspor'da duygusal veda

Trabzonspor Kulübünde 1976 yılından bu yana görev yapan ve şampiyonlukların tamamında yer alan malzemeci Ömer Seren için antrenman öncesi veda töreni düzenlendi.

Emekliye ayrılan Ömer Seren’e Başkan Sadri Şener hizmetleri anısına bir plaket verdi.

Kaptan Song takım adına Seren’e plaket verirken Teknik Direktör Şenol Güneş ise adının yazılı olan formayı Seren’e hediye etti.

Güneş, Seren’in, Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet ettiğini belirterek, “Yine birlikte olacağız. Uzun yıllar bir arada çalıştık. Yine içimizde olacak. Kendisine katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Malzemeci Ömer Seren ise ”Kupayı alıp geldiğiniz için mutlu oldum. Bana hakkınızı helal edin, ben herkese hakkımı helal ediyorum” dedi. Daha sonra futbolcular Ömer Seren’i omuzlara aldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor