Trabzonspor'da cezalar can sıkıyor

Bordo-mavililer, sezon bitimi yaklaştıkça artan cezalar karşısında taraftarların daha dikkatli olması isterken, oluşabilecek provokasyonlara karşı ise kulüp bir takım uyarılarda bulunuyor.Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında kendi saha ve seyircisi önünd

Trabzonspor'da cezalar can sıkıyor

Bordo-mavililer, sezon bitimi yaklaştıkça artan cezalar karşısında taraftarların daha dikkatli olması isterken, oluşabilecek provokasyonlara karşı ise kulüp bir takım uyarılarda bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kayserispor'u konuk edecek olan Trabzonspor, 20 günlük bir aradan sonra taraftarı ile buluşacak. Deplasmanda elde ettiği Sivasspor ve Manisaspor galibiyetleriyle zirvedeki yerini koruyan bordo-mavililer taraftarı önüne büyük bir moralle çıkacak olsa da son dönemlerde taraftarın neden olduğu olaylar sonrası alınan cezalar ise keyifleri kaçırıyor.

Bordo-mavili kulüp son dönemlerde artan para cezaları nedeniyle taraftarları uyarıcı mesajlar verirken, ligin geri kalan bölümünde para veya başka bir ceza alınmaması için herkesi üzerine düşen sorumluğu yerine getirmesini istedi. Trabzonspor bu sezon boyunca 8 maçta para toplam 72 Bin 500 TL para cezasına çaptırılırken, bunlardan iki tanesinin Trabzon'da olan maçlarda olduğuna dikkat çekildi. Özellikle deplasman maçlarında taraftarların daha duyarlı davranmaları istenirken, oluşabilecek istenmeyen

olaylar karşısında ise herkesin duyarlı olması istendi. Takıma odaklı desteğini daha yararlı olacağına vurgu yapıldı.

Bu sezon takımımızın aldığı cezalar ve nedenleri şöyle sıralandı:

Süper Kupa

Bursaspor-Trabzonspor: 7.500 TL

Lig

Trabzonspor-Fenerbahçe: 5.000 TL

Bursaspor-Trabzonspor: 10.000TL

Trabzonspor-Eskişehirspor: 5.000TL

B.Belediyespor-Trabzonspor:20.000TL

Fenerbahçe-Trabzonspor: 10.000TL

Sivasspor-Trabzonspor: 10.000TL

Manisaspor-Trabzonspor: 5.000 TL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor