Trabzonspor'da bu hafta!

Trabzonspor A takımının 12 Aralık Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, hentbol ve bayan futbol takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.Buna göre Trabzonspor basketbol takımı ligin 9. haftasında ya

Trabzonspor'da bu hafta!

Trabzonspor A takımının 12 Aralık Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, hentbol ve bayan futbol takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.

Buna göre Trabzonspor basketbol takımı ligin 9. haftasında yarın (Cumartesi) deplasmanda Olin Edirne’yle karşılaşacak. Mimar Sinan Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.

Hentbol takımı ise ligin 11. haftasında deplasmanda yarın (Cumartesi) Beşiktaş ile karşılaşacak. Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 15.30'da başlayacak

Bayan futbol takımı da ligin 5. haftasında 12 Aralık Pazar günü deplasmanda Düvenciler Lisesispor ile karşılaşacak. Lüleburgaz 8 Kasım Stadıı’nda oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler