Trabzonspor'da Alanzinho şoku

Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana Denizlispor maçında ayağına aldığı darbe sonucu

Trabzonspor'da Alanzinho şoku

Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. 

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana Denizlispor maçında ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyundan çıkan Alanzinho'nun haricinde tüm futbolcular katıldı. 

Kondisyon salonunda çalışan Alanziho'nun, Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışacağı belirtildi. 

Denizlispor maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Selçuk, Onur, Burak ve Engin Baytar'ın ise durumlarının iyi olduğu ve hafta sonundaki maçta forma giyebilecekleri kaydedildi. 

Antrenmanda, dünkü maçta ilk 11'de forma giyen oyuncular hafif bir koşu, diğer oyuncular ise yarı sahada çift kale maç yaptı. 

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler