Trabzonspor'a yeni doktor!

Dün akşam uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan ve hastanede tedavi gören kulüp doktoru Hakan Ayaz'ın yerine ise Galatasaray'la oynanacak olan müsabakada Trabzonspor eski yöneticisi ve Trabzonspor eski sağlık kurulu başkanı Dr. Ahmet Çubukçu'nun, kulü

Trabzonspor'a yeni doktor!

Dün akşam uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan ve hastanede tedavi gören kulüp doktoru Hakan Ayaz'ın yerine ise Galatasaray'la oynanacak olan müsabakada Trabzonspor eski yöneticisi ve Trabzonspor eski sağlık kurulu başkanı Dr. Ahmet Çubukçu'nun, kulübede görev yapacağı bildirildi.

 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya ABD'de tedavi gören kaleci Onur dışında tüm futbolcular katıldı. Konyaspor maçında kafasına darbe alan Burak Yılmaz ise koşu yaptı. Antrenman öncesi teknik direktör Şenol Güneş, oyuncuları ile kısa bir görüşme yaptı. Galatasaray maçının önemini anlatan Güneş, herkesin zorlu karşılaşmayı düşünmesini istedi.

 

Oyuncularına koşu ve dar alanda pas çalışması yaptıran Güneş, daha sonra yarı sahada Galatasaray maçına yönelik olarak taktik çalışma gerçekleştirdi.

 

Öte yandan, dün gece uğradığı silahlı saldırı sonrası KTÜ Farabi Hastanesi'nde tedavisi süren kulüp doktoru Hakan Ayaz'ın durumu iyi olduğu belirtilirken, Ayaz'ın yerine ise Trabzonspor eski yöneticisi ve Trabzonspor eski sağlık kurulu başkanı Dr. Ahmet Çubukçu'nun Galatasaray maçında görev alacağı belirtildi.

 

Konyaspor maçında kafasına darbe alan Burak Yılmaz'ın özel durumu ile yakında ilgilenen Çubukcu'nun bu görevi kabul ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor