"Trabzonspor'a transfer olmak zorundaydım"

Musa Nizam'dan Trabzonspor sözleri

"Trabzonspor'a transfer olmak zorundaydım"
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un yeni transferi Musa Nizam, beIN Sports’a açıklamalarda bulundu. 

Nizam’ın yaptığı açıklamalar şu şekilde : 

"Tuttuğum takımda oynayacağım"

Antalyaspor zaten benim evim. Altyapısından yetiştim. 3 yıllık Trabzonspor macerası oldu. Antep’te de kiralık olarak oynadım. Tuttuğumuz takımda oynamak her zamanki isteğimizdi. Antalyaspor ile yola devam edeceğiz. 

"Antalyaspor bir Avrupa takımı gibi"

Altyapısından yetiştiğim bir takıma geldim. Dışarıdan izlediğimiz Antalyaspor Avrupai bir havaya girdi. Ben de hayranlıkla izledim. Bu takıma geldiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

"Trabzonspor'a transfer olmak zorunda kalmıştım"

Antalyaspor’da kaptanlığa kadar yükselmiş ve Trabzonspor’a transfer olmak zorunda kaldım. Yönetimin de çıkarları doğrultusunda gitmek durumunda kalmıştım. Dışarıdan bakıyordum. Stadyumun yapılışını da biliyordum. İlk maçlarda oynamak bize nasip olmamıştı. Bundan sonra artık daha içten yaşayarak, daha da hissederek Antalyaspor’a katkı vermek istiyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor