Trabzonspor'a görkemli uğurlama

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, kulüp personeli ve sporcuları tarafından görkemli bir şekilde Şanlıurfa'ya uğurlandı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki uğurlama törenine katılan Başkan Sadri Şener, Türkiye

Trabzonspor'a görkemli uğurlama

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, kulüp personeli ve sporcuları tarafından görkemli bir şekilde Şanlıurfa'ya uğurlandı.

 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki uğurlama törenine katılan Başkan Sadri Şener, Türkiye Kupası'nın Trabzonspor'a çok yakıştığını belirterek 25 yıldır şampiyon olmalarına rağmen 25 yıldır Türkiye'nin kendilerinden bahsettiğini söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda GAP Arena Stadı'nda yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Şanlıurfa'ya görkemli bir şekilde uğurlandı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, bordo-mavili yöneticiler, kulüp personeli ve sporcuları tarafından çiçeklerle uğurlanan bordo-mavili takım daha sonra Şanlıurfa'ya hareket etmek için havaalanına geçti. Burada da bir grup taraftar tarafından karşılanan Trabzonspor, Türk Hava Yolları'nın (THY) Barcelona için hazırlanan özel uçağına binerek saat 11.10'daŞanlıurfa'ya uçtu.


Urfa'ya hareket etmeden önce açıklamada bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye Kupası'nı almak için Şanlıurfa'ya gittiklerini belirterek, "Kupa için Şanlıurfa'ya gidiyoruz. Çok güzel bir gün, herkes A Takım'ını yolcu ediyor. İnşallah dönüşte de böyle karşılarlar. Kupa bize çok yakışıyor. Kupa'yı alırsak UEFA Kupası'nı ön eleme oynamadan katılacağız. Ekonomik boyutu da var. Bundan sonra bizim yapacağımız bir şey yok. Yapacağımız her şeyi yaptık. İş oyuncularımızda artık. Urfa halkının da bizedestek olacağına inanıyorum" dedi.

Trabzonspor'un 25 yıldır şampiyon olamadığını ancak 25 yıldır Türkiye'nin Trabzonspor'dan bahsettiğini belirten Şener, "Çok önemli bir durum bu. Başka takımlar kaybolup gitmişlerdir. Bunun çok örnekleri var. Bu Trabzonspor'un büyüklüğü, tarikat gibi bir şey bu" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler