Trabzonspor'a Fener'den Futbolcu

Süper Lig'in sonhaftasına girilirken Trabzonspor'da transfer çalışmaları hızlandı.Bu yıl Süper Lig'de aradığını bulamayan ve sezonun son karşılaşmasını İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacak olan Trabzonspor'da transfer görüşmeleri başladı.Gabriç ve Cale'ni

Trabzonspor'a Fener'den Futbolcu

Süper Lig'in sonhaftasına girilirken Trabzonspor'da transfer çalışmaları hızlandı.

Bu yıl Süper Lig'de aradığını bulamayan ve sezonun son karşılaşmasını İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacak olan Trabzonspor'da transfer görüşmeleri başladı.

Gabriç ve Cale'nin gönderileceği haber61.net spor servisi tarafından öğrenilen Trabzonspor'da sol taraf için arayışlara girilirken Fenerbahçeli Gökçek Vederson ile hemen hemen her konuda anlaşıldı.

Gökçek Vederson'un Türk vatandaşı olması ve sözleşmesinin 30 Haziran 2010 tarihinde dolması bu transferin gündeme gelmesinde önemli rol oynadı.

Trabzonspor'un Gökçek Vederson ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği ve bu futbolcunun önümüzdeki sezon Trabzonspor formasını giyeceğine kesin gözüyle bakıldığı da öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor