Trabzonspor'a bilet oyunu

Yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor kafilesi Bursa’ya gelirken taraftara adeta bilet işkencesi yapılıyor. TFF’nin aldığı karar gereği stat kapasitesinin yüzde beşi misafir takım taraftarına ayrılırken Bursa’da adeta Trabzonspor t

Trabzonspor'a bilet oyunu

Yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor kafilesi Bursa’ya gelirken taraftara adeta bilet işkencesi yapılıyor.

 

TFF’nin aldığı karar gereği stat kapasitesinin yüzde beşi misafir takım taraftarına ayrılırken Bursa’da adeta Trabzonspor taraftarına bilet oyunu oynanıyor.

 

Bursalı yetkililer daha önce Trabzonspor taraftarına kültür parkta bilet satılacağını açıklarken bu akşam saatlerinde bu karar değiştirildi.

 

Yarınki karşılaşmayı izlemek üzere Bursa’nın yanı sıra civar illerden 10 bine yakın taraftarın Bursa’ya gelmesi beklenirken, Trabzonspor taraftarlarına bilat satışının yapılacağı nokta belirlenmedi. 

 

Trabzonspor taraftarlarına daha önce bilet satışının Kültür parkta yapılacağı açıklanırken bu akşam saatlerinde ise bilet sbatışının  Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube müdürlüğünü önünde yapılacağı şeklinde duyuru yapıldı.

 

Bu gelişme üzerine Trabzonspor taraftarları bilet satış noktalarını öğrenmek için yöneticileri telefon yağmuruna tuttu.

 

Bursa Trabzonsporlular Derneği başkanı Orhan Aygün ve yöneticiler bilet satış noktasını öğrenmek üzere adeta telefon diplomasisi yaptılar.

 

Buna rağmen biletlerin nerde satılacağı konusunda kesin bir yer öğrenilemedi.

Bilet satışı yarın saat 10 00 da başlayacak.Ancak bilet satış yeri henüz netleşmedi.  

 

DÜNYADA İLK OLACAK

Bursalı yetkililer Trabzonspor taraftarlarına bilet satılacak noktalarla ilgili adeta işkence çektirirken bugüne kadar Dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyen bir uyguluma Bursa’da yapılıyor.

 

Trabzonsporlu yöneticilerde konuyu mercek altına alarak gerekli girişimleri yaptı

Maça 10 bine yakın Trabzonspor taraftarının gelmesi beklenirken Asayiş Şube müdürlüğü önünde biletlerin nasıl satılacağı ise halen gizemini koruyor.

 

Eğer biletler denildiği gibi Asayiş Şube müdürlüğü önünde satılırsa bu dünyada bir ilk olarak tarihe geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler