Trabzonspor'a bakış bu akşam

Türkiye’de bir ilke imza atan Halil İbrahim İleli’nin sunduğu Trabzonspor’a bakış spor programı pazartesi akşamları bordo mavili taraftarları ekrana kilitlemeye devam ediyor. Beşiktaş  ve Galatasaray derbilerinde galip gelen oyuncuları formalarını vererek

Trabzonspor'a bakış bu akşam

Türkiye’de bir ilke imza atan Halil İbrahim İleli’nin sunduğu Trabzonspor’a bakış spor programı pazartesi akşamları bordo mavili taraftarları ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Beşiktaş  ve Galatasaray derbilerinde galip gelen oyuncuları formalarını vererek Türkiye’de bir ilke imza atmıştı. Bursaspor’u evinde yenerek lider gidip lider dönen Karadeniz fırtınasının ilk 11 de yer alan futbolcularının formalarını da bu akşam izleyicilerine verecek.

 

Halil İbrahim ileli’nin sunduğu Fotomaç gazetesi spor yazarlarından Cevat Kol ve Dr.İsmet Eraydın’ın daimi konuk olarak katıldığı "Trabzonspor’a bakış" program her pazartesi saat 21.15 de yayınlanıyor.

 

İzleyiciler programa SMS ve mail yolu ile katılarak forma kazanma şanslarını artırıyorlar

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor