Trabzonspor'a adi iftira! "Profesyonel şike..."

Rizespor camiasından bardağı taşıran iftira

Trabzonspor'a adi iftira! "Profesyonel şike..."

Haber61 Spor Servisi

Geçen yıl sezon boyunca hiç bir varlık gösteremeyen Rizespor'un küme düşmesinin faturasını Trabzonspor'a kesme çabalarına bir kişi daha eklendi. Bu kez Rize'nin eski belediye başkanı Halil Bakırcı çıktığı bir televizyon programında hiç bir kanıtı olmadan akla hayale sığmayacak iftiralarla yine gündemi gerecek açıklamalarda bulundu.

Trabzonsporlu futbolcuların Bursaspor maçında şike yaptığını iddia eden Bakırcı, bunun yönetimden de habersiz olamayacağını söyledi. 

Açıklamasında "Profesyonel şike"  ifadeleriyle saçmalayan Bakırcı şöyle konuştu;

Geçen yıl en büyük eksikliğimiz Trabzonspor'a bel bağlamayacaktık. Trabzon bizi düşürmedi biz kendimiz düştük. İyiki düşmüşüz. Bi ömür "sizi ligde biz tuttuk" diyecektiler. Biz bu sene çıkarız. En azından onu komnuşmayacaklar. Geçmişte oynanan Adanaspor maçında ilk yarıda kalede Şenol Güneş vardı. İkinci yarıda değişti. Sonra zaman geçti. Ben Rize Belediye Başkanı oldum Şenol Güneş Trabzonspor'a teknik direktör oldu. Bir uçakta rastlaştık. Sordum ona "Hocam niye ikinci yarı oynamadınız" diye o da çok nazik bir şekilde bir rahatsızlığı olduğunu ve oyüzden çıktığını söyledi. Ama belli neden değiştiği.... Şimdi Trabzon Bursa maçı var. Bursa düşüyor. Trabzon onu yenmek için çok uğraşmaz. Bu doğru birşey. Ama burada gördüğümüz gibi, geri paslarla topa vurmamakla şikenin kamuflesi olmaz. Böyle bir organizasyon da yönetimin haberi olmadan olmaz. Ben 10 seneye yakın Kasımpaşa'da yöneticilik yaptım. Başkan ve asbaşkanlık yaptım. Trabzon Bursa maçında futbolcuların tarzına baktığımızda profesyonel gibi şike yapmaya kalkmışsa da yönetimin bilgisi olmadan olmaz. Bilgisi olmadan olsa yönetim ertesi sabah gereğini yapardı. Öyle birşey de duymadık biz. Yönetimin o futbolcularla ilgili bir şey yaptığını görmedik."

SKANDALLARIYLA BİLİNİYOR
Belediye Başkanlığı dönemindeki ilginç icraatlarıyla kendinden bahsettiren Bakırcı'yı skandallarıyla da hatırlıyor.

Belediye Başkanlığı yaptığı dönem Kürt Sorununa Çözüm tartışmalarına katılan Bakırcı, "Güneydoğu'dan ikinci eş alalım, hasım yerine hısım olalım"  ifadeleriyle bir çok yurttaşın tepkisini çekmiş ve ardından özür dilemişti.

Başkanlığı bırakmasının ardından da çeşitli yollarla gündem olmayı başaran Bakırcı, elektrik ekipleri iş yoğunluğu dolayısı ile gecikince elektrik direğine çıkarak enerjiyi kendi elleri ile kesti.

"DELİ HALİL"
Bakırcı, Rize’de Rize Belediye Başkanı olarak görev yaptığı süre içerisinde kimine göre çılgın kimine göre ise ’Deli Halil’ olarak adlandırılmıştı. Bakırcı, kendisine deli diyenlere “Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler” şeklinde verdiği cevapla biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor