Trabzonspor Yemin Etti

Seyircisiz ilk sınavını Çaykur Rizespor önünde verecek olan Trabzonspor'da tüm takım galibiyet andı içti: Taraftar yoksa, ruhları yeter.Toplanıp, söz verdilerHafta içinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun Bordo-Mavili kulübe verdiği 5 maçlık ceza, takıma ade

Trabzonspor Yemin Etti

Seyircisiz ilk sınavını Çaykur Rizespor önünde verecek olan Trabzonspor'da tüm takım galibiyet andı içti: Taraftar yoksa, ruhları yeter.

Toplanıp, söz verdiler
Hafta içinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun Bordo-Mavili kulübe verdiği 5 maçlık ceza, takıma adeta kamçı oldu. Kararın açıklanmasının ardından, yapılan idmanlarda hırslarıyla göz dolduran futbolcular, yarın oynanacak zorlu Çaykur Rizespor karşılaşmasında tribünlerdeki yerlerini alamayacak olan taraftarlarına 3 puan hediye etmek için tüm güçleriyle çalışıyor. Önceki gün takımla bir toplantı yapan kaptan Hüseyin Cimşir'in de arkadaşlarına, "Herkesin gözü bizim üzerimizde olacak. Çıkıp dosta düşmana gerçek gücümüzü gösterelim. Kimse kafasına olumsuzlukları takmasın" dediği öğrenildi.

Çıkışımız sürecek
Bordo-Mavili takıma verilen cezanın, sezon başında belirlenen hedefe ilerlemede kendilerine engel olmayacağı konusunda hemfikir olan futbolcular da kaptanlarına, "Taraftarlarımız tribündeki yerlerini alamasa da biz onların ruhunu kalbimizde hissederek, sahada terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Taraftarlarımız, iyi günümüzde de, kötü günümüzde de hep bizim yanımızda oldu. Şimdi de ruhlarıyla bizim yanımızda olacaklar. Biz de onların bu ruhunu yeşil sahada kazanacağımız zaferlerle taçlandıracağız. Sezona çok iyi bir başlangıç yaptık. Rize karşısında da çıkışımızı sürdüreceğiz" yanıtını verdiler.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor