Trabzonspor ve Rize yöneticisi canlı yayında kapıştı!

Skandal açıklamalar yapan Rizespor yöneticisi Remzi Kazmaz ile Trabzonspor yöneticisi Emre Aksoy canlı yayında tartıştı

Trabzonspor ve Rize yöneticisi canlı yayında kapıştı!
Haber61 Spor Servisi

Rizespor'un küme düşmesini Trabzonspor'a bağlayarak kendi başarısızlıklarını sümen altı etmeye çalışan Rizespor yöneticilerinden Remzi Kazmaz'ın, dün yaptığı "Trabzonspor şike yaptı" tarzındaki alçak iftiralarına canlı yayında Trabzonspor yöneticisi Emre Aksoy yanıt verdi.

Mantık dışı sözlerle Trabzonspor'un Rizespor'u düşürdüğünü söyleyerek şike olduğunu ima eden Kazmaz bu iddialarını sürdürürken Aksoy " Bu ligden kimse düşmek istemez. Trabzonspor'un Rize düşsün Trabzon düşsün tarzında bir şeyin içerisinde olması mümkün değil. Biz zaten görünür şekilde Beşiktaş maçı sonrasında düşüşe geçtik. Motive kaybı hatta hedef kaybı yaşadık. Sadi Tekelioğlu hoca da kampa girmediğimizi iddia etti. Ancak bunların hiçbirini kabul etmiyoruz. Biz tüm maçlara nasıl hazırlandıysak bu maça da öyle hazırlandık." dedi.

Aksoy'un sözlerine Kazmaz: Biz Trabzon şehrini veya Trabzonluları tartışmıyoruz. Rize aynı durumda olsaydı, ne demek biz kamp yapmayacağız. Trabzonspor yönetimi bir anket yaptırmış, Rize mi düşsün, Bursa mı düşsün diye. Bir de utanmadan yönetim onaylı yayınlıyorlar güya yüzde 99 Rize düşsün diyorlar. Futbol denen bu olay Trabzon kentinin sırtına kirli bir yafta olarak yapıştı. Yapılan bu aymazlığı Trabzon sırtında taşıyacak. Trabzonlular siz takımınızdan yönetiminizden başkanınızdan, formanızı kirleten yöneticilerinizden hesap sorun. Trabzonlu bu yönetimi hocayı başkanı yollamalı " şeklinde cevap verdi.

Aksoy bu kez " Tüm maçlara hazırlandığımız gibi Bursa maçına hazırlandık. Herhangi bir kötü niyeti olsaydı Trabzonspor yedeklerle sahaya çıkardı. Sakatlar hariç as kadroyla sahaya çıktık. Hikmet Karaman "Bu şehir bugünü unutmaz" dedi.  Evet unutmayacak ama Karaman'ı o yönetimi unutmayacak. 34 hafta boyunca ne yaptılar. Rizespor kümede kalmak için 34 hafta ne yaptı. Bir de o makamda oturuyorsunuz. Benim hocam 34 hafta ne yaptı bakmıyorsunuz. Geliyorsunuz Trabzonspor Bursaspor'a yenildi bizi düşürdü diyorsunuz. Herkes son 6 hafta oynadığımız futbolu bir izlesin. Zaten bu takım düşüşteydi. Bu yaptığınız insanları germek oluyor.  " ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINDA YAŞANAN TARTIŞMANIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor