Trabzonspor Umre'ye gidiyor

Trabzonspor Suudi Arabistan’ın Al-Ittihad takımıyla yapacağı hazırlık maçınının seyahat programı belli oldu.Trabzonspor 25 Mart 2011 tarihinde Suudi Arabistan’ın Al-Ittihad takımıyla yapacağı hazırlık maçınının seyahat programı belli oldu.SUUDİ ARABİSTANÖ

Trabzonspor Umre'ye gidiyor

Trabzonspor Suudi Arabistan’ın Al-Ittihad takımıyla yapacağı hazırlık maçınının seyahat programı belli oldu.

Trabzonspor 25 Mart 2011 tarihinde Suudi Arabistan’ın Al-Ittihad takımıyla yapacağı hazırlık maçınının seyahat programı belli oldu.

SUUDİ ARABİSTAN

ÖZEL MAÇ PROGRAMI

Umre ve Harem-i Şerif’te Cuma namazı programa dahil

24 – 25 MART 2011

PROGRAM

24 MART 2011 Perşembe

THY özel uçağıyla saat 14.00 de Trabzon’dan Suudi Arabistan’ın ikinci büyük kenti Cidde’ye hareket. Kızıldeniz kıyısında yer alan küçük bir balıkçı kasabasıyken 647 yılında Mekke’ye deniz yoluyla gelenler için bir liman inşa edilmesi sonrasında büyüyerek bu gün 3.4 milyon nüfusa ulaşmıştır.

Saat 18.20 varış sonrası özel otobüsü ile panoramik şehir turu, akşam yemeği sonrası şehir merkezinde, büyük alışveriş merkezlerine birkaç adım uzaklıktaki otele transfer, yerleşme ve serbest zaman.

312 metre yüksekliğiyle dünyanın en büyüğü olan “Cidde Fıskiyesi”ni akşam görülebilecek yerler arasında sayabiliriz.

25 MART 2011 Cuma

Erken kahvaltı sonrası özel otobüs ile 75 Km. uzaklıkta bulunan Mekke ziyareti için otelden hareket. Türk rehber eşliğinde program: Umre – Harem-i Şerif’te Cuma Namazı – Kutsal yerlerin ziyareti ( Nur Dağı – Serv Dağı – Arafat – Mina – Cennet-ül Muaalla – Cin Mescidi )

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor