Trabzonspor uçağında neler oldu

Ziraat Türkiye Kupası finalinde, GAP Arena Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupanın sahibi olan Trabzonspor'un, Şanlıurfa dönüşü yolculuğu neşeli geçerken uçakta ilginç diyaloglar yaşandı. THY'nin sponsoru olduğu FC Barcelona'yı taşıyan uçağın önünde t

Trabzonspor uçağında neler oldu

Ziraat Türkiye Kupası finalinde, GAP Arena Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupanın sahibi olan Trabzonspor'un, Şanlıurfa dönüşü yolculuğu neşeli geçerken uçakta ilginç diyaloglar yaşandı. 

THY'nin sponsoru olduğu FC Barcelona'yı taşıyan uçağın önünde tüm yolcuları tek tek karşılayan ve tebrikleri kabul eden Başkan Şener, bu sırada bir taraftarın kendisine ''şampiyonluğu ne zaman göreceğiz'' sözleri üzerine, ''Onu da yakında görürsünüz. Biz şampiyonları yeniyoruz, o günleri de yaşayıp görürüz inşallah. Kupa geldi, devamı da gelecektir'' yanıtını verdi. 

Basın mensupları ve taraftarların da yer aldığı uçakta kupa şampiyonluğu sevinci yaşandı. Takım kaptanı Song, taraftarların isteği üzerine Türkiye Kupası'nı onlara getirdi. Taraftarlar kupa ile birlikte coşku yaşarken, hostes ''Fazla zıplamayın, başkanınız kızıyor' şeklinde anons yaptı. Taratarların devam etmesi üzerine de hostes bu kez, ''Teknik direktörünüz de kızıyor'' şeklinde yeni bir anonsta bulundu.

Taraftarların uyarılmasına karşın takım kaptanı Song, ayağa kalkarak, ''Bize her yer Trabzon'' slagonları attı. Song, takım oyuncularına üçlü çektirirken taraftarlar da buna eşlik etti. 
     
-YATTARA, UÇAKTA KOLBASTI OYNADI- 
     
Trabzonspor'da en iyi Kolbastı oynayan futbolcular arasında yer alan Gineli oyuncu İbrahima Yattara, uçakta da Kolbastı oynadı. 

Fenerbahçe maçında 18 kişilik kadroda yer alamayan ve maçı tribünden izleyen Yattara, uçağın inişine az bir zaman kala Kolbastı oynarken, taraftarların tezahüratlarına da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor