Trabzonspor tarihine bir kara leke daha

Spor Toto Süper Lig’in 12. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Trabzonspor tarihine bir kara leke daha

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 12. Haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Bugün (09.11.2018) Yeni Malatya stadında oynanan karşılaşmayı Arda kardeşler yönetti. Kardeşlerin yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Hakan Yemişken yaptı. Müsabakanın 4. hakemi se Bahattin Şimşek oldu.

Saat 20:00’de başlayan karşılaşma 5-0 Malatyaspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşmanın ilk yarısına etkili başlayan Trabzonspor oldu. Girdiği pozisyonlardan yararlanamayan bordo mavililer 36. dakikada Yeni Malatyasporlu Guilherme'nin 38. dakikada attığı golle 1-0 geriye düştü. Bu golden 2 dakika sonra sahneye çıkan Aleksic farkı 2'ye çıkardı. İlk yarı bu sonuçla sona erdi. 

Yeni Malatyaspor ikinci yarıda, Aleksic'in 48. dakikada attığı golle 3-0 öne geçti. Farkı 4'e çıkaran gol bu golden 3 dakika sonra Boutaib'in ayağından geldi. Art arda gelen gollerin şokunu atlatamayan Trabzonspor ilerleyen dakikalarda oyundan koptu. Dakikalar 64'ü gösterdiğinde Guilherme, kendisi adına 2. takıma adına 5. golü attı ve maçın skorunu belirledi. 

Bu sonuçla puanını 21'e çıkaran Yeni Malatyaspor maç fazlasıyla ligde 2. sıraya yükseldi. Son 4 karşılaşmada 3 beraberlik 1 mağlubiyet alan Trabzonspor ise 16 puanda kaldı. 

Trabzonspor tarihine bir kara leke daha

İLK 11'LER

YENİ MALATYASPOR: Farnolle, Sadık, Mina, Erkan, Chebake, Murat, Ahmet, Guilherme, Aleksic, Adem Büyük, Khalid Boutaïb

TRABZONSPOR: Onur- Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi, Sosa, Olcay, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Rodallega

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
59 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor