Trabzonspor taraftarları buluşuyor

Trabzonspor Taraftarlar Birliği'nin ''6. Geleneksel Buluşma gecesi'' 13 Nisan Çarşamba günü Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) yapılacak.  Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, yaptığı açıklamada, bu yıl, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde

Trabzonspor taraftarları buluşuyor

Trabzonspor Taraftarlar Birliği'nin ''6. Geleneksel Buluşma gecesi'' 13 Nisan Çarşamba günü Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) yapılacak.

 

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, yaptığı açıklamada, bu yıl, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde 6'ncısını düzenleyecekleri buluşma gecesine Trabzonspor sevdalısı herkesi beklediklerini söyledi.

 

Trabzonspor'un şu an ligde lider olduğunu ve şampiyonluk mücadelesi verdiğini anımsatan Söğüt, ''İnşallah bu sezon şampiyonluk hasretimiz son bulur. Biz de Taraftarlar Birliği olarak bu yıl görkemli bir gece yapmak istiyoruz'' dedi.

 

13 nisandaki buluşma gecesinde, ''Karmate Grubu'' da bir konser verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor