Trabzonspor taraftarı maçı bekliyor

Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde satışa çıkan Manisaspor biletlerine büyük ilgi gösteren taraftarlar, geri sayıma geçti. Hüseyin Avni Aker stadyumunu tamamen doldurması beklenen Bordo-Mavili taraftarlar, uzun bir aradan sonra yeniden takımlarına kavuşac

Trabzonspor taraftarı maçı bekliyor

Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde satışa çıkan Manisaspor biletlerine büyük ilgi gösteren taraftarlar, geri sayıma geçti.

 

Hüseyin Avni Aker stadyumunu tamamen doldurması beklenen Bordo-Mavili taraftarlar, uzun bir aradan sonra yeniden takımlarına kavuşacaklar. Trabzonspor, kendi sahasındaki son maçı Süper Lig’in ilk yarısının son haftasında Kardemir Karabükspor ile oynamış ve sahadan galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.

 

Bundan önceki tüm iç saha sınavlarında tam kapasiteye ulaşan Avni Aker’de stadın son satışlarla birlikte 15 bin kombine sahibine hizmet verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor