Trabzonspor taraftarı çok sevinecek

Selçuk ile Başkan Şener görüştü ve kamp için sözleşti. Milli oyuncuya iyileştirme yapılacak, en az 3 yıl daha Bordo-Mavili renklere bağlanacak.3 yıl önce yeniden yapılanmaya giden ve silbaştan kurduğu kadroda birçok oyuncusuna uzun vadeli sözleşmeler imza

Trabzonspor taraftarı çok sevinecek

Selçuk ile Başkan Şener görüştü ve kamp için sözleşti. Milli oyuncuya iyileştirme yapılacak, en az 3 yıl daha Bordo-Mavili renklere bağlanacak.

3 yıl önce yeniden yapılanmaya giden ve silbaştan kurduğu kadroda birçok oyuncusuna uzun vadeli sözleşmeler imzalatıp son dönemde rahat günler geçiren Trabzonspor’da en çok Selçuk İnan konusu baş ağrıtır bir hal almıştı.

Zira genç futbolcunun hem Bordo-Mavili hem de milli forma altında ciddi bir çıkış yakalaması, mukavelesinin de sonuna gelindiği için daha bir dikkat çekti. İstanbul’un devlerinin gözhapsinde bulunan Selçuk İnan ise hatırlanacağı gibi her fırsatta kongre sürecine ve Sadri Şener’e işaret etti. Trabzon’da her açıdan rahat olduğunun altını çizen Bordo-Mavililer’in başarılı ismi, “Başkanımla sorun yaşamadan yeniden anlaşacağımıza inanıyorum” vurgusu yaptı. İşte son 10 gün içinde yönetim bazındaki kongre hareketlilikleri de her iki tarafın istediği gibi gelişti, Şener’in 19 Aralık’ta yeniden başkanlık koltuğuna, üstelik rakipsiz olarak oturacağı kesinleşti. Bu aynı zamanda Selçuk İnan’ın da Trabzonspor’da kalacağının en büyük göstergesi.

Taraftar çok sevinecek

Taraftarların dört gözle beklediği imza ise Antalya’da atılacak. Kısa bir süre önce Başkan Sadri Şener’in Selçuk İnan ile bir ön görüşme yaptığı ve kamp süreci için sözleştiği öğrenildi. Buna göre genç oyuncunun mukavelesindeki ekonomik şartlar biraz daha iyileştirilecek ve 3 yıldan az olmamak kaydıyla nikah tazelenecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor