Trabzonspor taraftarı ayağa kalktı

Gündem belli hakemler üzerinden Trabzon ve Trabzonspor’u yıpratmak. Kendini bir şey sanan ve akrabası olan hakemlerin sayesinde penaltı, el, kol, bacak ile üç puan alan Fenerbahçe ve taraftarı, gerçek şampiyon olan hem Türkiye hem de anadolunun tek büyüğü

Trabzonspor taraftarı ayağa kalktı

Gündem belli hakemler üzerinden Trabzon ve Trabzonspor’u yıpratmak. Kendini bir şey sanan ve akrabası olan hakemlerin sayesinde penaltı, el, kol, bacak ile üç puan alan Fenerbahçe ve taraftarı, gerçek şampiyon olan hem Türkiye hem de anadolunun tek büyüğü olan Trabzonspor’u yıpratma çalışmalarına TFF ve MHK üzerinden devam ettiriyor.

Bunun en rezil gerçeği de dün akşam açıklanan ve PFDK’nın Şenol Güneş’e verdiği iki maç men cezasıdır. Akıllara gelmemesi mümkün değil doğrusu. Neden diğer bir teknik direktöre aynı hareketi yaptığından dolayı 1 maç ceza verilirken Trabzonspor’un hocasına 2 maç ceza veriliyor çok ama çok manidar. E herkes gerçeği biliyor ve görüyor.

Bunun için Trabzonspor taraftarı ayağa kalktı. Çok büyük bir hazırlık içerisinde çalışmalar alttan alttan yürütülüyor. Çok büyük ses getirecek önemli organizasyona imza atılacak Kasımpaşa maçında. Kocaeli’nde oynanacak olan Kasımpaşa maçında Trabzonspor taraftarı tam 12 bin 710 Şenol Güneş maskesiyle 2 maç men cezası alan hocasına destek olmak hem de TFF ve MHK’nın rezilliğine en sert cevabı vermek istiyor.

TRABZONSPOR NE YAPACAK?

Trabzonspor Yönetim Kurulu, camianın tabanından gelen talep doğrultusunda bir kenetlenme günü organize ediyor.

Tüm eski başkanlar, yöneticiler, divan kurulu üyeleri ve önemli isimlerinin bir araya gelmesi beklenen toplantının Kasımpaşa maçının ardından gerçekleşeceği öğrenildi.

Kulüpte daha önce bu yönde bir toplantı yapılmış ve büyük yankı uyandırmıştı.

ÖZKALFA’YA UTANMAZ ÖDÜL

PFDK, teknik direktör Şenol Güneş, Trabzon ve Beşiktaş'a ağır cezalar keserken, verdiği hatalı kararlarla Beşiktaş-Trabzon derbisinin hakemi Tolga Özkalfa’ya bir de utanmadan rezil ve haysiyetsizce Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından 7.9 not verildi.

AMAN DİKKAT!

Trabzonspor taraftarı seyirci mi kalacaksın? Ama şunu da unutma sakin ol bu oyunlara sakın gelme kaş yaparken göz çıkartma. Kasımpaşa maçında maskeni al sahada takımını destekle sahanın içerisine girerek takıma olumsuz tepki verme. Amaçları zaten bu. Aman dikkat…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor