Trabzonspor Sivas'ın yollarına...

Son hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştiren Trabzonspor, Sivasspor deplasmanı için bugün yola çıkıyor. Bordo-Mavililer, öğle saatlerinde maçın oynanacağı şehre giderek karşılaşma saatini bekleyecek. Trabzonlu futbolseverler de bugünd

Trabzonspor Sivas'ın yollarına...

Son hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştiren Trabzonspor, Sivasspor deplasmanı için bugün yola çıkıyor.

 

Bordo-Mavililer, öğle saatlerinde maçın oynanacağı şehre giderek karşılaşma saatini bekleyecek. Trabzonlu futbolseverler de bugünden itibaren uzun bir süre takımına hasret kalacak... Ligin ikinci yarısının başında iç sahada iki maç izleyen, ardından milli maçta Ay Yıldızlı takıma ev sahipliğini üstlenen Trabzon şehri, Sivasspor ve Manisaspor deplasmanları nedeniyle ekran başında mesai yapacak. Bordo-Mavili takım, evine 23. haftada Kayseri maçıyla dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor