Trabzonspor otobüsüne kavuştu!

Bir restorantta düzenlenen teslim törenine, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Medical Park Trabzonspor Kulübü Başkanı Saner Ayar, Anadolu Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Üst Yöneticisi Tuncay Bekiro

Trabzonspor otobüsüne kavuştu!

Bir restorantta düzenlenen teslim törenine, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Medical Park Trabzonspor Kulübü Başkanı Saner Ayar, Anadolu Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Üst Yöneticisi Tuncay Bekiroğlu ile basketbol takımı sporcuları katıldı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, teslim töreninde yaptığı konuşmada, basketbol takımının şehre büyük heyecan kattığını belirterek, katkılarından dolayı Tuncay Bekiroğlu'na teşekkür etti. Şener, '' Bekiroğlu, A takımdan sonra basketbol takımına da otobüs verdi. Ama fazla branşımız yok o yüzden daha fazla otobüs alamıyoruz'' dedi.

Basketbol takımının çok ciddi transferler yaptığını ifade eden Şener, ''Ama hemen ilk yıllarında şampiyonluk beklemek doğru değil. Şu anda iyi bir konumdalar ve inşallah daha yukarılara çıkarlar. Basketbol takımı bu şehre çok büyük bir heyecan getirdi. Ayrıca futbol takımımız da çok iyi konumda. Umarım Süper Lig bittiği zaman kupalarla burada fotoğraf çektiririz'' diye konuştu.

''TÜRKİYE'NİN KENDİ ALANINDA...''

Medical Park Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar ise MAN firmasına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, ''Türkiye'nin kendi alanında iki en iyi firması bir araya geldi. Bu birliktelik umarım bizi daha büyük başarılara taşır. Ayrıca 19 Mayıs Spor Salonu'nun basketbol takımımıza tahsis edilmesinden dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. Artık oradan alacağımız sponsor destekleri daha da artabilecek'' diye konuştu.

MAN Kamyon ve Otübüs Ticaret A.Ş Üst Yöneticisi ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu ise Trabzon şehrinin hiçbir zaman en iyi ikinciyi kabul etmediğini belirterek, ''Bu şehre ve renklere gönül vermiş bir insan olarak burada olmaktan mutluyum. Bu şehir ikinci iyiyi kabul etmez. Her zaman en iyiyi isterler ve bunu hak ediyorlar. Basketbol takımımızın bu şehir için bir şans olduğunu düşünüyorum. Umarım onlarda en iyi noktaya kadar tırmanırlar'' ifadesini kullandı.

Anadolu Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş da fahri bir Trabzonlu olarak, her zaman Trabzonspor'a desteklerinin devam edeceğini bildirdi.

Bu arada Trabzonspor Basketbol takımının ardından Bayan Voleybol takımı kurmasının da gündeme geldiğe işaret etti. Yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, Trabzon'un Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde temsil edilmesi gerektiğini vurgulayarak, ''Benim gönlümden bir tane de Bayan Voleybol takımımızın olması geçiyor. İnşallah onu da kurarız da bir otobüs de onları veririz. Bayanlarımızın kendilerini gösterebileceği bir takıma ihtiyacı var. Trabzonspor, sporun her alanında kendisine yer açmalı'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı. Başkan Sadri Şener, hem Tuncay Bekiroğlu'na hem de Halil Erdoğmuş'a kulübe verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor