Trabzonspor öğrencileri sevindirdi

Ziraat Türkiye Kupası öncesi Şanlıurfa’ya gelen Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ile birlikte Siverek Revşanlı köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine malzeme dağıttı.Şanlıurfa Beled

Trabzonspor öğrencileri sevindirdi

Ziraat Türkiye Kupası öncesi Şanlıurfa’ya gelen Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ile birlikte Siverek Revşanlı köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine malzeme dağıttı.

Şanlıurfa Belediyesi önünde kurulan Trabzon standında bir araya gelen Vali Nuri Okutan ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile yönetim kurulu üyeleri Siverek Revşanlı Köyünden gelen 17 öğrenciye, forma, fular, top gibi spor malzemeleri ile defter ve kalem gibi okul malzemesi dağıttı.

Daha önce okulları Trabzonspor tarafından onarılan Revşanlı Köyü öğrencilerinin malzeme dağıtım törenine, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Siverek Kaymakamı Kemal Yıldız da katıldı.

Bu arada malzeme dağıtımın ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Siverek Kaymakamı Kemal Yıldız’a da Trabzonspor forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor