Trabzonspor maçından notlar...

Ligde son 4 maçta galibiyete hasret kalan Sivasspor ile 3 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya geldi.Sonucu ligin zirvesi ve alt sıraları açısından büyük önem taşıyan maça, futbolseverler yoğun ilgi gösterdi.

Trabzonspor maçından notlar...

Ligde son 4 maçta galibiyete hasret kalan Sivasspor ile 3 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Sonucu ligin zirvesi ve alt sıraları açısından büyük önem taşıyan maça, futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. VİP tribünü biletleri 15, maraton tribünü biletleri 10, kale arkası ve misafir takım tribünü biletleri ise 5 liradan satılan maçta, 4 Eylül Stadı'nın tribünleri küçük boşluklar dışında doldu.

Sivassporlu taraftarlar, bu zorlu maçta 4 Eylül Stadı'nın tribünlerini doldurarak takımını coşkulu bir şekilde destekledi. Taraftarlar, maçın başlama düdüğü çalmadan önce futbolcuları tribünlere çağırarak alkışladı.

Havuz tarafı kale arkası tribününde yerini alan 500 civarındaki Trabzonspor taraftarı da şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan bu maçta takımını yalnız bırakmadı. Sivas deplasmanında takımına coşkulu bir şekilde destek veren bordo-mavili taraftarlar, futbolcuları alkışlayarak moral verdi.

Sivas Valisi Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, her iki kulübün yöneticileri ve diğer protokol üyeleri, maçı birlikte izledi.

Maçta çok sayıda polis ve özel güvenlik görevlisi görev yaptı. Ulusal ve yerel basın kuruluşlarından çok sayıda medya çalışanı da karşılaşmayı takip etti.

Karşılaşma, soğuk bir havada yapıldı. Maç başladığı sırada, stadın skorboardına hava sıcaklığı sıfırın altında 5 derece olarak yansıdı. Sivas'ta dün çok hafif kar yağışı etkili olmasına karşın zemini alttan ısıtmalı olan 4 Eylül Stadı, futbol oynamaya elverişli bir görüntü sergiledi.

-TRABZONSPOR'DA 4 EKSİK-

Trabzonspor, sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz ile cezalı futbolcular Hrvoje Cale, Giray Kaçar ve Tayfun Cora'dan yoksun bir kadroyla Sivasspor karşısına çıktı.

Ligde geçen hafta oynanan Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor maçında omuzundan sakatlanan kaleci Onur Recep Kıvrak, iyileşerek bu zorlu maçta bordo-mavili ekibin kalesini korudu.

Trabzonspor'da kaleci Tolga Zengin ile Ceyhun Gülselam, Barış Ataş, Alanzinho, Sezer Badur, Pawel Brozek ve İbrahima Yattara yedek soyundu.

Sivasspor ise sakatlıkları devam eden Abdurrahman Dereli ve Denniss İvanovs'tan yoksun bir kadroyla Trabzonspor karşısında mücadele etti. Kırmızı-beyazlı ekipte, kaleci Lubos Kamenar ile Sedat Bayrak, Mehmet Nas, Cihan Yılmaz, Ricardo Pedriel Suarez, Sandro Da Silva Mendonça ve Yannick Kamanan sahaya yedek çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor