Trabzonspor maçına özel tur!

KKTC Fenerbahçeliler Derneği, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması için özel turlar düzenliyor. Buna karşılık Trabzonsporlu taraftarlar da bir takım faaliyetlerde bulunaca

Trabzonspor maçına özel tur!

KKTC Fenerbahçeliler Derneği, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması için özel turlar düzenliyor. Buna karşılık Trabzonsporlu taraftarlar da bir takım faaliyetlerde bulunacak.

 

KKTC Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ile Fenerbahçeli taraftarlara özel fiyat ve uygun taksit seçeneklerinin sunulduğu tur için tüm hazırlıkları tamamlayan dernek yöneticileri, ayrıca taraftara maçı istediği tribünde seyretmesi için seçenek de sunuyor. Dernek yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Fenerbahçe taraftar kart sahipleri ve dernek üyelerine öncelik ve özel avantajlarla gerçekleştirilecek olan turlarda Fenerium Üst, Fenerium Alt ve kale arkası tribünlerden temin edilecek biletlerle karşılaşmanın izlenebileceği bildirildi.

 

Bir gece iki gün veya iki gece üç gün seçeneklerinin bulunduğu tur fiyatlarının 500 ile 630 TL arasında değiştiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler