"Trabzonspor maçı kolay geçecek"

Sivasspor cephesinden iddialı açıklama

"Trabzonspor maçı kolay geçecek"
Demir Grup Sivasspor'un tecrübeli kalecisi Tolgahan Acar, Trabzonspor maçıyla ilgili konuştu.

31 yaşındaki kaleci Tolgahan Acar, taraftarların kendilerine destek vermesi durumunda Trabzonspor maçının çok kolay geçeceğini söyledi. Tolgahan "Bu hafta da Trabzonspor'u yendiğimiz zaman yerimizi koruyacağımıza inanıyoruz. Bu maçı yenersek sezon sonu planlamasını daha rahat yapabileceğimizi düşünüyorum. Şu anda konuşmak için erken çünkü yeni bir takım olduk. Takımızda yeni 16-17 futbolcu var. Hedefimiz doğrultusunda maç maç bakarak ilerliyoruz" dedi

"Kupada iddialıyız"
Ziraat Türkiye Kupası'nda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Acar, "Kupada iddialıyız. Geçen senede iddialıydık. Geçen sene çeyrek finale kadar yükseldik. Geçen seneki Konyaspor mağlubiyeti takımda sakatın çok olmasıyla birde hedefimiz önce lig şampiyonluğuydu. Biz kupada iddialı bir takımız. Avrupa'ya gitmenin en kolay yolu kupadan geçer. Biz hem ligi hem kupayı beraber götürebilecek bir takımız. Şu anda kupada da çok iyi gidiyoruz. Ligde de çok iyi gidiyoruz. Trabzonspor ve Buca maçlarını alıp hedefimize devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler