"Trabzonspor maçı bizim için final"

Antalyaspor'da Çalımbay maç öncesi açıklamalarda bulundu

"Trabzonspor maçı bizim için final"
Spor Toto Süper Lig’de bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Antalyaspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Radyospor’a konuştu

Çalımbay, ligde oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Çalımbay'ın açıklamalar;

“Trabzonspor maçı bizim için final”
Buraya ilk geldiğimizde 2 puanlı, galibiyeti olmayan bir takım aldık. İnanılmaz bir mücadeleye giriştik. Herkes elinden geleni yaptı ve buralara kadar geldik. İyi bir konumdayız. Fakat daha da yukarılara gidebiliriz. Bunların hepsi bize bağlı. Trabzonspor maçı bizim için final maçı gibi bir maç. Alacağımız 3 puan bizi çok iyi bir yere getirecek. Ondan sonra diğer tüm maçlar final maçı olacak. Antalyaspor camiası, kenetlendi. Yine aynı şekilde olmamız gerekiyor. Taraftardan en çok istediğimiz şey yanlarımızda olmaları. Bundan önce mükemmellerdi. Taraftar, yönetim, teknik heyet ve futbolcular kenetlendiği için bu noktadayız.

“Tek sıkıntımız Deniz Kadah’ın olmaması”
Trabzonspor ligin ilk yarısında başka, ikinci yarıda bambaşka bir takım oldu.  Ben kimseden ürkmedim, ürkmem. İçeride ve dışarıda galibiyet için oynadık. Bu maç bizim için bir şans. Bunu değerlendirmemiz gerekiyor. Bu artık bize, oyuncularımıza bağlı. Trabzonspor takımı, iyi transferler yaptı. Gerekli transferleri yaptılar. Bizim takımımız da çok iyi. Kolay kolay maç kaybetmiyoruz. Bu maçı da kaybetmek istemiyoruz. Tek sıkıntımız Deniz Kadah’ın kart cezalısı olması. Bir iskelet kadromuz var. Hep aynı kadro ile devam ediyoruz.

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor