Trabzonspor kupayı da ''Gap'tı''

Trabzonspor, gruplara direkt katıldığı için 100 bin ABD Doları alarak başladığı kupada, gruplarda elde ettiği 3 galibiyetle 300 bin ABD Doları'nın sabini olurken grubu 2. sırada tamamladığı için de ekstradan 100 bin ABD Doları daha kazandı. Çeyrek finale

Trabzonspor kupayı da ''Gap'tı''

Trabzonspor, gruplara direkt katıldığı için 100 bin ABD Doları alarak başladığı kupada, gruplarda elde ettiği 3 galibiyetle 300 bin ABD Doları'nın sabini olurken grubu 2. sırada tamamladığı için de ekstradan 100 bin ABD Doları daha kazandı. Çeyrek finale kaldığı için 150 bin ABD Doları, çeyrek finalde bir galibiyet bir de beraberlik elde ettiği için ise 225 bin ABD Doları'nı kasasına koydu.

Bordo - mavili ekip yarı finalde ise Antalyaspor ile iki maç oynadı. Yarı finale katılım için 200 bin ABD Doları, yarı finalde bir galibiyet elde ettiği için ise 200 bin ABD Doları kazandı. Finale kaldığı için de 250 bin ABD Doları kazanan Trabzonspor, final maçında Fenerbahçe'yi yenip 1 milyon 500 bin ABD Doları alırken aynı zamanda kupanın da sahibi oldu.

Trabzonspor, direkt gruplarla başladığı Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 9 maçta 6 galibiyet, 2 mağlubiyet bir de beraberlik alırken toplam 3 milyon 25 bin ABD Doları parayı da kasasına koymuş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor